Regdar, the cleric of Raven Queen

Regdar

Regdar

Regdars mål

Skaffe to stk prester til to forskjellige Raven Queen tempel

Historier og annet

En ny prest, Prestens kvaler, Fra sump til by, Et tempel til besvær

Bakgrunn(Ligger også på karakteren)

Regdar vokste opp i en av de små landsbyene som ligger spredt i Harkenwold, et åpent jordbruksområde omkranset av Harken forest.
En natt ble Regdar vekket av kirkeklokker fra den lille gravplassen i området. Han og flere fra landsbyen løp over til kirken for å se hva alt levenet var og kunne se små goblins løpe fra kirken og foran dem en rytter med mørk rød kappe. Han hadde med seg sin arbeidsljå og klarte å få drepe noen av goblinene før de forsvant inn i skogen.
Da de ankom kirken kunne de se presten av Raven Queen ligge dødende på gulvet. Regdar løp bort til han og kunne se han var bundet og forslått men at han hadde klart å krabbe bort til repet for å dra i klokkene. Han så opp Regdar med et sløret blikk og med siste åndedrag visket “Malareth…”. Da Regdar gikk ut igjen for å spore bandittene forsvant de inn i Harken forest, et sted han ikke går alene inn om natten. De kunne se at kirken og noen graver var bli plyndret så landsbyboerne ble redde men regdar fikk et kall den natten og sverget å ta hevn.

Det er en liten stund siden hendelsen men Regdar vil reise opp til Fallcrest, en landsby med et lite fort nord for Harkenwold der det ofte er krigere og rangers innom. Kanskje han kommer i kontakt med noen der som har hørt navnet eller en rytter med rød kappe som bruker kobolds i raids.

Om Regdar

Regdar er stor. Han er bygd som en bondegutt. Han er 188 høy og veier nesten 100 kilo. Han har langt mørkt hår og blå øyne. Regdar har jobbet hele livet sitt på åkeren og er derfor alltid brun. Han går rundt i en lang brun frakk med en chain mail under. Han går rundt med en ljå som er full av små tegn. Regdar anser seg som en ærlig person.

Regdar er prest av Raven Queen, og prøver å være så god følger som mulig. Da han fikk kallet ganske seint i livet så har han mye å lære. Men hvis Raven Queen ikke dømmer han for de feilene han har gjort og de han kommer til å gjøre, så vil han følge henne til han dør.

Regdar lyver ikke.

Regdars familie

Han er nest eldst i en familie med 4 barn. Han er eneste gutten. Foreldrene eier en liten gård. Der de bor med Elises ekteman og deres 2 barn.

Mor: Grudrun(50)
Far: Rewan(55)

Søster: Dorothy(31), Gift med Kjøpmannen Darius(33). De har en sønn på 14 år, William.
Søster: Elise(21), Gift med Anton(22), to barn; Hansel(2) og Grethel(2)
Søster: Margareth(17)

Hentet fra boksen om Regdar

The story about the world’s last hope. A young cleric with the name of Regdar. He is a devoted follower of Raven Queen. Together with his followers he ventures out in the world on a quest to stop evil wherever it may lurk.

Regdar is a born leader. And his companions follow him wherever the quest may lead him. Though he acknowledge his followers wish to be called fellow travelers, he understand how the world must be. So for as long as his followers behave, there should be no need for discipline.

Regdar hates liars and cowards. He usually don’t stop the act of pettiness, but remembers it for later use.

Regdar, The cleric of Raven Queen

Hentet fra boksen om Regdars følgere

The world needs hope. And that hope always comes with a Hero. But there will never be a Hero if it wasn’t for the followers.

The followers of Regdar
James
A small time thief but have proved useful

Bubba
A dwarven fighter. A necessary wall in the fight of Evil. He left us to fight another fight.

Haveloc Vetinari
A Paladin of the Raven Queen. He is very useful. And a noble follower of Raven Queen

Mindartis
The wizard that is useful against Evil.

Quinn
A great warrior.

The barbarian
He has shown himself as a great warrior and i am glad that he is walking with me.

These are the proud followers of Regdar.

Regdar, the cleric of Raven Queen

The Nentir Vale - På gjengrodde stier fylleangst