The Nentir Vale - På gjengrodde stier

The Demon Well..

Merfolk_Dungeon_Level_2-Main.jpg
Etter en lang rast fortsatte gruppen ned den våte og mørke tunnelen til “Well of Demons”. De ankom en først en stor åpen hall med flere søyler utformet og dekortert som minotauransikt. Da de gikk inn gjallet det ut av søylene en velkomsthilsen til følgere av Baphomet som avsluttet med å ramse opp fire gjenstander. Det var et stort kvadratisk hull omtrent midt i rommet og to andre veier ført videre ut av rommet. Da gruppen gikk lenger inn i rommet kunne de se en liten kompakt og nesten naken skikkelse sitte å skjelve i hjørnet og da de gikk bort for å undersøke snudde skapelsen seg brått og styrtet mot de med store sorte øyne og fråden ut av munnen og gikk den til angrep! Bak dem fra taket kom mindre skikkelser med lange tentakkelarmer og dro til hver til sitt og opp fra bakken sprutet store tentakler. Det ble en heftig kamp men gruppen klarte til slutt å overmanne fienden.
Etter en kort rast tok gruppen nærmeste vei videre og kom inn i en hall der de ble angrepet av hyener og gnolls. Dette førte de videre til en nytt rom som nye hyener og gnolls som hadde et stort villsvin fanget i et bur. De fikk tatt ned disse og befridd villsvinet som de leget og tok med seg. Dette var nok villsvinet til Ulthand Deepgem som han hadde lovet gruppen en belønning for om de leverte tilbake til han.
Gruppen fortsatte videre inn i en ny dør og støtte på et par tieflings som satt og ventet ved et bord. De introduserte seg som eventyrere som nylig hadde ankommet og kun var i området for å utforske.
tieflings.jpgDe hadde møtt på gnolls og hadde tilbudt sine tjenester som vakter men de hadde blitt satt på et venterom i påvente av et svar. Da gruppen ikke viste seg veldig vennligstsilte overfor gnollsa skyndet de seg å tilby sine tjenester til gruppen istedenfor.

Deretter ble det en kamp med en ny Gnoll-komandant og en Barlgura-demon. Med god hjelp av tieflingbrødrene vant de kampen lett og kunne plukke opp en magisk bok som viste seg å være en av fire komponenter som tidligere hadde blitt ramset opp i velkomsthilsen i den første hallen.

Comments

Lieberung

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.