Nentir Vale

Fallcrest ligger nær midten av det brede grenseland regionen kjent som Nentir Vale. Dalen er nå for det meste urørt natur, med en håndfull av levende bygder og tettsteder spredt over dette store området. Forlatt gårdsanlegg, ødelagt herregårder, og ruiner kan sees rundt om på landsbygda. Banditter, ville dyr og monstre vandrer fritt i hele vale, truer alle som vandrer mer enn noen få kilometer unna en av de overlevende bosettinger. Å reiser langs vei eller elv er vanligvis trygt, vanligvis. Men nå og da, har reisende end sine liv mellom byene.
• Nentir Vale er et nordlig landområde, men det ser relativt lite snø. Vintrene er vindfulle og bitende kalde. Nentir River er for stor til å fryse bortsett fra noen få uker i den kaldeste delen av året. Somrene er kjølige og milde.
• De åpne områdene på kartet er dekket i blandet terreng store strekninger av åpne englandskap og av lett skog, bølgende åser, og sporadiske kratt av tett skog og kraftig underskog. Områder merket Downs på kartet er kupert gressletter, med relativt lite tredekke. Bakkene blir brattere og mer robuste, og inkluderer lys skog i dalene og saler mellom bakketoppene.
Nentir vale

Tilbake

Nentir Vale

The Nentir Vale - På gjengrodde stier Lieberung