Quinn

Josteins character: 180 cm høy, vanlig kroppsbygging, ellers se bildet

Description:
Bio:

Quinn ble født for 29 år siden av moren Janora. Hun var en meget vakker, og livnærte seg som gledespike for dem som betalte godt. Hun var i en lenger periode hos Lord Stark som også er Quinns far. Graviditenen ble holdt sjult for lorden da Janora viste at et bastard barn var meget uønsket og ville skade Lord Stark sitt så ellers gode rykte.

Rett etter fødsel valgte Janora å gi bort barnet til et barnehjem. Det eneste hun la igjen sammen med sønnen var et brev skrevet i et fremmed språk. Rett etter ble hun funnet av lorden som var iverig etter å rydde opp i ubehaglighetene, men selv etter lang tid med tortur avslørte hun ikke hvor sønnen var, og ble drept. Lord Stark er fortsatt på jakt etter bastarden sin for å rydde.

Som 8 åring rømte Quinn fra barnehjemmet hvor behandlingen var brutal. Han livnærte seg deretter ved å stjele det han trengte, og med tiden ble han en dyktig tyv. Etter noen år ble han kjent med andre av samme profesjon og ble med i et guild (vet ikke om det finnes et guild jeg kan bruke her, trenger tips fra game master).

Som 18 åring reiste Quinn fra hjembyen og har siden reist rundt. Han har benyttet enhver anledning til berike seg selv, om det så er ved å stjele eller om det er ved eventyr og oppdrag fra mer eller mindre tilfeldige arbeidsgivere. Det er ikke mange venner han har fått i løpet av årene som har gått, men desto flere fiender.

Brevet har han fortsatt, men aldri funnet noen som kan oversette det for han. Brevet forteller om hvem moren var og hvem faren er.

Quinn

The Nentir Vale - På gjengrodde stier Jostein