Kartuga

Per-Eriks character

Description:
Bio:

Spørsmål om Kartuga:

1) Kommer fra: “det iskalde fjelltundraen i nordøst”

2) Familie og venner: Alle har jo familie og venner. Kartuga har det, men det betyr ikke at han faktisk har det. Er endel av familien/stammen; Kalagiano (som var hans etternavn. Far, Keothi-Fearless, Mor,Kuori-Skywatcher + noen søsken. Spesielt store søster Nalla-Flintfinder)Som et resultat av Kartuga var yngst i familien fikk han endel pes. Som: du bidrar ikke nok, du har ikke drept en Giant, du fører skam på familien grunnet din uvitenhet og umodenhet, samt at de mente Kartuga kunne være for uakstsom og støttet seg for mye på stammen. Han fikk to valg: kjempe til “døden” med stammens beste kriger (Thotham, “giantDestroyer”) eller dra ut i verden for å lære seg å stå på egne ben og erværve seg kunnskap om verden. Valget var enkelt, han dro ut for å redde sin egen fremtid og mulig kunne dra tilbake å bli verdsatt av sine.

  • ikke lenge etter sin avskjed traff han på de andre i gruppen. Som han nå ser på som sine venner.
    Han snakker ikke så meget om sin historie, men sier at hen er sendt ut for å se, bidra, knytte kontakter og styrke goliaths possisjon i verden.

3)Kartuga sitt mål er å lære mer om verden og alt som skjer der. Bli en mektig “kriger/fighter” få ære og til slutt (muligens, hvis ikke han liker verden og folkene for godt) å returnere til klanen sin som en høyt “dekorert”/mektig kriger, smart, drepe Giants og få dem som slaver. For så å bli en av de mektigste i klanen. Magi etc er ikke noe han ser på som unødvendig.

4) Forholdet til de andre i gruppen til nå er godt. Kartuga synes det var greit å komme inn i en ny “klan” etter så lenge på reise alene.
Kartugas mening til nå:
-Redgard, viste Kartuga vellvilje og godhet fra starten. Dette er person Kartuga vil passe på og vokte godt.
- Havelock, virker som en god kriger med noe jålet utstyr. Dog har vist at han duger og fortjener respekt og et slags “brorskap” for det. Selv om han virker noe underlig på visse områder.
- James: bra fyr, fortjener en plass hos Kartugas “borskap”. Virker som om James kan stoles på og muligens lærers noe av.
- Mindartis: Flott kar, virker å ha spennende egenskaper. Men kan virke noe uaksom eller dvs djerv. Det liker Kartuga!
- Quinn: liten tøff sak. Drar på og virker uredd. Selv om han er noe spesiell, noe som får Kartuga til å holde et ekstra øye med ham. Virker noe opptatt av ting.

Men alle virker bra, intill nå.

Kartuga

The Nentir Vale - På gjengrodde stier DoomChopper