James

Anders character

Description:
Bio:

Fyll ut følgende 4 punkter:

Hvor kommer din character fra?

James kommer fra Hammerfall, født av ei skjøge og oppvokst på barnehjem og på gata. Da han var ca 13 så ble han jaget fra Hammerfall av vaktene pga stjeling på markedet og noen andre småting som ran og innbrudd (det var enten å stikke av eller måtte tilbringe lang tid på tukthuset).

James reiste vestover og på veien traff han en vagabond med navn Robin som lærte James litt om å overleve i naturen og å bruke et sverd.

James kommer etter hvert til Fallcrest hvor han slår seg ned (i en jordhytte et par timer syd og på den andre siden av elven).

James har bodd i jordhytta frem til han reiste på eventyr. I Fallcrest har han livnært seg med å bytte ting han kommer over i villmarka og litt små tyverier.)

Familie og venner?

Ingen kjente søsken.

Mor (Helga) er død eller fortsatt innlagt på asylet.

Far skal være en Lord Vicious som tilbrakte mye tid sammen med Helga når han var i Hammerfall. Han ble beskrevet som en nobel og velstående ridder som kom fra et sted langt vekk. Ryktene fra utsiden av byen sa at han var en ridder som spredde frykt i sin sorte taggete rustning og at hesten hans var sort og det var ild rundt hovene dens. Han skal også ha slaktet de han møtte på sin vei. Dette er selvfølgelig bare oppspinn siden de som traff ham i byen har beskrevet han som en dannet og veltalende mann, i skinnende rustning, og som ga donasjer både til de trengende og til kirken.

King King of Kings road. Goblin, og selverklært konge av Kings road fra vestsiden av elven ved Fallcrest og så langt man ser vestover langs Kings road og endre lengre. King King er James handelspartner, siden King King ofte har hatt problemer med å få omsatt flere av varene som han har fått ved frivillig toll eller tvungen toll av de som reiser gjennom riket hans. I tillegg til å få litt provisjon av salget så har James fritt leide gjennom King King rike. King King er den som har lært James å snakke Goblin.

Har characteren noen mål i livet?

Bli en helt og bli fryktet.

Hva er deres forhold til de andre i gruppa?

Har et veldig bra forhold til Regdar som James kjente før de reiste ut på første oppdrag.

De andre de har møtt senere har også vist seg å være bra fol

James

The Nentir Vale - På gjengrodde stier Dauing