Havelock

Ivars character

Description:
Bio:

Hvor kommer din character fra?
Kommer fra den byen vi er i nå, har alltid bodd der.

Familie og venner?

Mor, far, 3 brødre, 4 søstre og en hund døde av pest da Havelock var 10 år gammel. Han overlevde på mirakuløst vis, ble ikke syk engang, selv om han stelte de som var syke. Etter dette ble han svært opptatt av skjebnen, og er fast bestemt på at alle har en sti de skal følge. Han blir oppfattet som at han har et ganske dystert sinn fullt av galgenhumor og er ikke redd for livets harde realiteter. Er selvfølgelig heller ikke redd for døden, ettersom den er forutbestemt. Grunnen til at han følger Raven Queen er at tempelet tok seg av han da han mistet familien, og det viste seg fort at han var dyktig til å beskytte og fremme sin tro. Egentlig er han ganske munter, men folk har som sagt litt problemer med å ta innover seg hans livsfilosofi.

Har characteren noen mål i livet?
Bekjempe undeads, få folk til å godta sin skjebne. Ting er ikke så ille hvis man gjør det, og ting er ikke så alvorlig hvis du innser det. Det er bare et liv. Så går du videre til etterlivet.

Hva er deres forhold til de andre i gruppa?
Har et godt forhold til de andre, spesielt Regdar. Forsøker aldri å skape konflikt, og vil alltid stille opp for de andre, dersom de trenger det. Venner er det eneste han har igjen, og det er det han lener seg på.

Har forøvrig familiens gamle hus, på folkemunne kalt “Pestilence Inn”, der han bor når han ikke er sammen med de andre på gruppen.

Havelock

The Nentir Vale - På gjengrodde stier VonLipwig