The Nentir Vale - På gjengrodde stier

"The Demon Well" fortsettelse

ShadowDragon_small.jpg

Gruppen fant veien videre inn i Well of Demons. De fant sor av gammelt blod som førte fra ett rom til et annet og da de åpnet døren der blodet stoppet kom tre spøkelser frem. De var tildigere helter som hadde dødd i komplekset da de for lenge siden forsøkte å rense komplekste for Baphomet’s demonic influence. Da de forstod gruppens intensjoner hjalp de ved å besvare r på deres spørsmål om stedet. Well of Demons var et hellig sted for minotaurene og et sted der følgender av Baphomet gikk for å teste sin tro.Hvert rom hadde en test og en gjenstand de kinne plukke opp om de overvant testen. Gruppen gikk gjennom test etter test og fant i tillegg til bok, en maske, en kniv og en bjelle. De la alle gjenstandene på de magiske sirklene rundt om i komplekset samtidig som de ble intruert av spøkelsene til å gjøre. Da åpnet alle dører seg og et voldsomt brøl fra dypet kunne høres. Opp kom skyggedragen. Det ble en heftig kamp som en lek mellom katt og mus men eventyrerne vant til slutt ved å stå samlet. maldrick__1_.jpgEtter kampen tok de en lengre rast og gikk inn døren til Inner Sanctum der Demongnollen Maldrick Scarmaker ventet på dem med 2 av fangene fra Winterhaven sto fanget i en magisk sirkel klar som offergave til Yeenoghu. Gruppen sloss og beseiret tilslutt Maldrick og hans infernalske hjelpere. De fant en nøkkel festet til et halskjede på Maldrick samt et brev og reiste tilbake til Seven Pillared Hall med de befidde fangene og villsvinet de hadde befridd litt tidligere. De to tieflingene de hadde hatt hjelp av tidligere så de ikke noe mer til.

Scroll_to_Maldrick_-_Paldemar__The_Bringer_of_Change.jpg
Da de ankom Seven pillared hall hadde hjemmet til Ulthan Deepgem blitt sperret av vaktene da det viste seg at han hadde blitt drept. Vaktene hadde låst og kalt på Ulthans familie som skulle ta seg av hans levninger og arv.

Comments

Lieberung

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.