The Nentir Vale - På gjengrodde stier

På jakt etter Paldemar

groupshot_color.jpg

Tilbake i Seven Pillared samler heltene sine krefter og forbereder seg til å jakte ned Paldemar.
På Maldrick i Demon Well fant de et brev signert Paldemar og en magisk kjede med en nøkkel i sølv, og når Havelock prøver den på gir den han en visjon som viser veien til et sted lenger opp i labyrinten, samtidig blir han trukket mot dette stedet når han har på seg kjedet.

Neste dag blir heltene møtt av bøndene fra Winterhaven utenfor innet som sammen med Erra og Rendil Halfmoon har fått Bennik The Wanderer til å lage et maleri av gruppen som takk for alt de har gjort for dem. Gaven overrekkes heltene til jubel og ovasjoner før Marla tar med seg bøndene ut fra Seven Pillared Hall på vei hjem. Marla og bøndene eskorteres med Todd, en av Havelocks mest betrodde krigere.

På natten mens “alle” sover er Quinn på eget eventyr. Han knerter apprenticen til Regdar, Fin Raziel og bryter seg inn i hjemmet til Ulthand Deepgem og stjeler fra hans kammer. Dette er det “ingen” i gruppen som får med seg, og det som er virker litt forstyrrende på Quinn er at Fin Raziel fortsatt står ved Raven Queen Shrinet dagen etter tydelig upåvirket

Gruppen samler seg og følger Havelock som går ut av Seven Pillared Hall og opp the Shining Road og et langt stykke oppover og innover ganger og korridorer åpner det seg en skjult dør i fjellveggen der en trapp går opp i fjellet. Trappen ender i et sirkulært rom med en dør i andre enden. Rommet har røde pillarer og sorte glassaktige vegger og midt på andre siden en stor dobbeltdør i sort metall med en stor sort hodeskalle som drypper blod og oser sort magi. Rett foran dem materialiserer det seg en ut fra mørket en skyggeaktig skikkelse som snakker til dem med en kald røst fra graven. Lord_Kalarel.jpg
Kalarel har gjenoppstått for å hevne seg etter hans nederlag i Shadowfell Keep og ut fra veggene kommer andre skyggeaktige skapninger som likner veldig på kopier av heltene. Det blir en seig kamp og det ser dårlig ut for gruppen men med en siste innsats klarer de endelig å få has på fienden, og døren i andre enden åpner seg.

Under kampen fikk James i et kort øyeblikk se en dverge-skikkelse med sorte øyne bak glassveggen som stirret olmt på han, og han hadde en gull-ring som liknet veldig på hans egen.

Comments

Lieberung

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.