The Nentir Vale - På gjengrodde stier

Chasm Keep, siste spilling 8 oktober 2013

Chasm_keep.jpg
Regdar, Havelock, Mindartis, James og Quinn kom seg over til det forlatte fortet og heiste opp broen og fikk hindret armen med Gnolls i å inhente de. Men gleden var kortvarig for fra oven dalte en stor svart skygge ned og en magisk mørke innhyllet store deler av gårdsplassen. Skyggedragen var tilbake og brukte mørket til å herje med gruppen som tilslutt forstod at de måtte komme seg avgårde så de løp opp klokketårnet for å komme seg over til fortet.

Broen fikk de ikke festet så da den smalt ned igjen kom Gnollsa seg over og begynte å pepre gruppa med piler.
Med Gnolls og drage i hælene gjennom hele fortet ble det en heseblesende encounter, som handlet mer om å komme seg ut i live enn å bekjempe motstandere. Gruppa var i ferd med å bli dragemat men takket være Mindartis sovespell kom de seg unna, og ble ikke plaget igjen på en stund da en sverm med sorte biller plutselig dukket opp og gikk til angrep på dragen. Dette ga gruppa tid nok til at de fikk satt opp noen feller som forsinket gnollsa en del. Underveis fant de noen gamle notater som omhandlet fortets tidligere kokk som i følge notatet hadde død av forgiftning. Notisene hintet til et lagerrom der giften lå. Der skjulte et nytt notis om kokkens egentlige plan som var å forråde sitt eget folk ved å hjelpe Gnollsa med å forgifte fortets vakter og sprenge forsvarsverket og låsen som holdt opp broene med tønner av eksplosiver. Det viste seg at kokken selv hadde blitt forgiftet, sannsynligvis ved en feil. En tjener hadde sølt ut noe og blandet giften i all krydderet. Gruppa fant de sjulte eksplosivene som de benyttet for å sprenge deler av fortet til fillebiter med gnolls, som kjempet seg vei ut etter dem. Dragen som var kommet tilbake rakk ikke stort annet enn å bli truffet av eksplosjonen og flyktet avgårde med brennende vinger ned i dypet og ut av synet.
Chasm_Keep_ground_lvl.jpg
Gruppen kom seg helskinnet over på andre siden og store deler av fortet omhyllet i flammer og røyk raste ned i avgrunnen. De hadde klart å flykte fra Gnolls og dragen og kunne presse på videre ned i tunellene mot “Well of Demons”. Dobbeltgjengeren eller billesvermen så de ikke noe mer til den dagen.
Merfolk_Dungeon_Level_2-Main.jpg Dobbeltgjengeren eller billesvermen så de ikke noe mer til den dagen.

Comments

Lieberung

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.